دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۳

همزمان با برگزاری مانور تمام‌عیار «صلابت زاگرس»؛

کتابخانه‌های عمومی فارس در آزمون آمادگی و مدیریت بحران مشارکت می‌کنند

زلزله

اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس همزمان با اجرای مانور تمام‌عیار «صلابت زاگرس» با سناریوی وقوع زلزله ۶.۷ ریشتری، در فرآیند آمادگی و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی استان برای مواجهه با شرایط اضطراری مشارکت می‌کند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس، مانور تمام‌عیار «صلابت زاگرس» با سناریوی وقوع زلزله ۶.۷ ریشتری و تبعات ثانویه، روزهای ۱۴ و ۱۵ مهرماه ۱۴۰۵ در شیراز برگزار می‌شود و اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس نیز در این برنامه مشارکت خواهد داشت.

این مانور با هدف تمرین آمادگی دستگاه‌های اجرایی، ارزیابی ظرفیت‌ها، افزایش هماهنگی میان مجموعه‌های درگیر و ارتقای توان مدیریت شرایط اضطراری طراحی شده و با مشارکت دستگاه‌های اجرایی استان فارس برگزار می‌شود.

حضور اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی فارس در این رزمایش، با رویکرد تقویت آمادگی مجموعه، ارزیابی ظرفیت‌ها، شناسایی نقاط قابل بهبود و افزایش هماهنگی میان واحدهای مختلف انجام می‌شود.

اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی فارس نیز در چارچوب این برنامه، ضمن هماهنگی با مجموعه‌های مسئول، در فرآیند اجرای مانور حضور خواهد داشت تا میزان آمادگی و ظرفیت‌های موجود برای مواجهه با شرایط پیش‌بینی‌نشده و استمرار فعالیت‌ها مورد ارزیابی قرار گیرد.

برگزاری مانور «صلابت زاگرس» فرصتی برای شناسایی نقاط قوت و ضعف، تمرین فرآیندهای هماهنگی و تصمیم‌گیری و ارتقای آمادگی دستگاه‌ها در برابر حوادث احتمالی به شمار می‌رود؛ موضوعی که در مجموعه کتابخانه‌های عمومی نیز با توجه به گستردگی شبکه کتابخانه‌ها و حضور این مراکز در نقاط مختلف استان، اهمیت ویژه‌ای دارد.

حضور اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی فارس در این مانور، در راستای تقویت آمادگی مجموعه و هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی استان برای مدیریت شرایط اضطراری و تداوم خدمت‌رسانی به جامعه انجام می‌شود.